BİLECİK / MERKEZ - Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anaokulu

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapıldı.

Nis

Okulumuz öğrencileri kütüphane gezisine katıldılar.

Nis

Okulumuzda "Orman Haftası" etkinlikleri kapsamında fidan dikimi yapıldı.

Nis

Okulumuzda "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinliklerimiz gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda Kınık Köyü'nden gelen çömlek ustamızla birlikte çömlek yapımı gerçekleştirildi.

Okulumuzda "İYİLİK KUMBARASI" oluşturulmuştur.

Ara

Bakanlığımız tarafından uygulanmakta olan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında etkileşimli kitap okuma etkinliğimiz veli katılımıyla gerçekleşmiştir.

Ara

BİL-EN projesi kapsamında ev ziyaretlerimiz gerçekleşmektedir.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası kutlamaları yapılmıştır.

Ara

BİL-EN projesi kapsamında ev ziyaretlerimiz gerçekleşmektedir.

Ara

Aile katılımı etkinliklerimiz kapsamında "Parmak İzimizi İnceliyoruz Etkinliği" yapılmıştır.

Ara

Aile katılımı etkinliklerimiz kapsamında "Meslek Tanıtım Etkinliği Polislik" yapılmıştır.

Ara

Aile katılımı etkinliklerimiz kapsamında "Kinetik Kum Etkinliği" yapılmıştır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında aile katılımı ile "Kitap Hastanesi Etkinliği" yapılmıştır.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda etkinlikler planlanıp uygulanmaktadır.